Припремни предшколски програм

ppp

Припремни предшколски програм је обавезан од школске 2006./2007. године. У припремни предшколски програм уписује се свако дете које до почетка школске године има најмање пет и по, а највише шест и по година. Родитељ, односно старатељ чије дете није обухваћено васпитно-образовним радом у предшколској установи, дужан је да упише дете старости од пет и по до шест и по година у предшколску установу, односно основну школу која остварује припремни предшколски програм, с тим да има право да изабере предшколску установу, односно основну школу.

Припремни предшколски програм у целодневном трајању организује се у вртићима „Бамби“, „Чаролија“, „Лане“, „Пчелица“ и  „Пинокио“.

Полудневни припремни предшколски програм (четири часа) реализује се у вртићима  „Бамби“, „Лане“, „Пчелица“ и „Пинокио“; у просторијама Основне школе „Вук Караџић“ у Лозници, као и у просторијама основних школа у Брадићу, Брезјаку, В. Селу, Воћњаку, Д. Бадањи (Трбосиље), Д. Добрићу, Драгинцу, Зајачи, Ј. Лешници, Јелаву, Јошеви, Клупцима, Козјаку, Коренити (Чокешина), Лешници, Л. Шору, Липници, Лозничком Пољу, Новом Селу, Пасковцу, Стражи, Трбушници, Тршићу .

Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“