Активности

logo header

Подељена срећа, два пута је већа!

                                                klovn

Манифестација Дечија недеља обележена је од 05. до 11. октобра под слоганом „Подељена срећа, два пута је већа“. Ове године манифестацију је отворио Љубинко Ђокић, помоћник градоначелника, који је истакао да је Дечија недеља прилика да се укаже на потребе деце и младих и подсете родитељи, школа, локална самоуправа и држава на одговорност коју имају за здрав раст и развој деце.

Водећи рачуна о мерама заштите, Дечија недеља је ове године организована на другачији начин него раније, у објектима Установе. Током седмице смењивале су се различите теме, у складу са којима су организоване одређене активности.

У понедељак су децa говорила и рецитовала о срећи и том приликом послали одраслима важну поруку „И за срећу треба дара, срећан човек- срећу ствара!“. Уторак је био резервисан као музички дан, среда је била посвећена спорту, четвртак ликовним активностима, док је петак био дан за активности по жељи малишана.


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“